Shadowlands
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum dedicated to RPG games and systems...

HomePortalSearchLatest imagesRegisterLog in

Rogue RULEz

Go down 
3 posters
AuthorMessage
shoojda
Master Of Deception
Master Of Deception
shoojda

Male Number of posts : 68
Registration date : 2008-04-07

CHARACTER SHEET!
Rasa: Elf
Klasa: Rogue
Level: 1

Rogue RULEz Empty
PostSubject: Rogue RULEz   Rogue RULEz I_icon_minitimeThu Apr 10, 2008 11:08 pm

kako i u frpu tako i u wowu...

Zdravo svim wowerima, ja sam Bockoveseli, sa servera "The Maelstorm", (0sada trenutno ne igram wow, jbg nema se kinte), potichem iz East Kingdom-a, a.k.a. undead sam, moji najverniji prijatelji su Jagorchilo, Dzanljat, Dragojlo, Trovach, Urim, Nerii..... Spisak je malo veci. ukoliko vam je potreban savet za roguove.. adite ovako

tallents:
prvih 10- assasination
ostalo do 60-combat
kad dodjete do 60 respec samo u sub,
a posle toga talente raasporedjijte u assasination opet zbog vece crit shanse

btw....
Rogue vs. Mage... Rogue dobija
Rogue vs. Warlock... takodje Rogue rulez
Rogue vs. Priest... Rogue dobia
za ostale su vam potrebni umece, veshtina i itemi
ali uz malo truda sigurno dobijate i Druida!!!
Back to top Go down
[DM] Froggy
The Dark One
The Dark One
[DM] Froggy

Male Number of posts : 176
Alignment : CG
Registration date : 2008-04-06

CHARACTER SHEET!
Rasa: Dwarf
Klasa: Sorcerer
Level: 99

Rogue RULEz Empty
PostSubject: Re: Rogue RULEz   Rogue RULEz I_icon_minitimeThu Apr 10, 2008 11:10 pm

Lepo nema shta Wink
samo si zaboravio da te hunter rushi na 3-4 Smile
Back to top Go down
https://shadowlands.darkbb.com
shoojda
Master Of Deception
Master Of Deception
shoojda

CHARACTER SHEET!

Rogue RULEz Empty
PostSubject: Re: Rogue RULEz   Rogue RULEz I_icon_minitimeThu Apr 10, 2008 11:21 pm

zavisi, na 70om lvlu, ako je rogue half sub, half-combat, moze da sjebe huntera opushteno!!! btw pogledaj mislim da ima da se nadje na youtubeu!!!
Back to top Go down
Jagorchilo
Bravefoot Soldier
Bravefoot Soldier
Jagorchilo

Male Number of posts : 136

CHARACTER SHEET!
Rasa: Gnome
Klasa: Bard

Rogue RULEz Empty
PostSubject: Re: Rogue RULEz   Rogue RULEz I_icon_minitimeFri Apr 11, 2008 10:46 am

Moze da se nadje na youtubeu HA!!! brate na youtubeu mzes da nadjes i maga kako kida rougove ko od sale a znamo da mag retko ima sanse protiv rogua! E a protiv huntera koji ima nabudzen marksmanship do aimd shota i repid killa i ceo beast mastery moze da olemi rogua ne na 3-4 vec na 1-2! Very Happy da krenemo od prvog! probaj da me snikujes pored flera iu kojem centru se nalazim ja sa mojom freazing trep. I kad se mali rogic zaledi moj pet koji se rejdzuje i postane MNOOOGO brzi i jaci krene da kida a nemozes da pobegnes od njega osim venishom a clouk of shedovs ti nista ne znaci sto znaci da si godtov ako se vratis jer ako sam ja potrosio svu manu upalim aspekt of viper koji mi regenerise svu manu u toku od 30sec taman dovoljno da se pripremim za jos jedan tvoj napad! A tek druide sto volim da kidam! joooj! Very Happy Ako su siftovani scare beast(kao fear kod warlocka) plus aspekt of nature koji mi povecava nature risistens 120!!!!! Very Happy tako da me ni sa spelovima ni sa siftovanjem ne moze nista! Very Happy Hunter keva! Very Happy
Back to top Go down
shoojda
Master Of Deception
Master Of Deception
shoojda

CHARACTER SHEET!

Rogue RULEz Empty
PostSubject: Re: Rogue RULEz   Rogue RULEz I_icon_minitimeFri Apr 11, 2008 12:29 pm

da brate, ali pazi ti ovako, kad imam nabudzen u subu stealth mastery ili tako neshto, ne skidash mi stealh, kao drugo u battlegroundu se ti nadaj da cu ti ja doci sa ledja i uraditi Ambush koji radi +300% dmga + 350dmga, na to uradim poisone koji te samo usporavaju, uradim slice n dice, shto se tiche trapova lol, pazi da ne mozsh neshto rogueu da uradish njima Smile, smeshno razmishljannje, btw za odbranu od tvog peta bih koristio evasion.... ROGUE SO FUCKEN RULEz!!!!! i da cloak of shadows me shtiti od tvojih spec napada!!(aimd shot...) btw na tvog peta batzim faint, i on me ne napada Smile
Back to top Go down
Jagorchilo
Bravefoot Soldier
Bravefoot Soldier
Jagorchilo

CHARACTER SHEET!

Rogue RULEz Empty
PostSubject: Re: Rogue RULEz   Rogue RULEz I_icon_minitimeFri Apr 11, 2008 12:42 pm

brate pod flerom te vidim kad oces a pet ne moze da promas jer ima mnooogo power atacka, zatim u bg ne bi dosao do mene da ima 2 igraca, ne mozes da deaktiviras trep jer je pod flerom, sta jos oces da ti kzem? moj pet takodje pored rejdza ima i sneek atack sto znaci da imam i rouga i fightera pored sebe! ma neni realno ne mozes nista zbog armora i aspekta i dakazano je da hunter moze da dobije kad oces rogua i jos nesto u novom pachu hunterovi trepovi su poboljasni! zato mani se corava posla i priznaj! nemam ja dzaba 10.000 ubistava!
Back to top Go down
shoojda
Master Of Deception
Master Of Deception
shoojda

CHARACTER SHEET!

Rogue RULEz Empty
PostSubject: Re: Rogue RULEz   Rogue RULEz I_icon_minitimeSat Apr 12, 2008 2:44 pm

pa debilu, obrati paznju malo na ono sto ti pricam, fleer ti nece sigurno biti non stop ukljucen, a ja cu tebi doci sa ledja tako da ne mozesh da me vidish, btw kad ukljucim evasion, ne samo da tvoj pet ne moze da me udari, nego ni ti nemozes da me udarish, ne zavisi evasion od pover attacka, btw na tvog peta kao sto sam vec mozda i rekao mogu da bacim faint, pa on posle toga moze da mi polize jaje 1 i po minut, a za to vreme bih tebe pretvorio u mlevenog trola
Back to top Go down
Jagorchilo
Bravefoot Soldier
Bravefoot Soldier
Jagorchilo

CHARACTER SHEET!

Rogue RULEz Empty
PostSubject: Re: Rogue RULEz   Rogue RULEz I_icon_minitimeSat Apr 12, 2008 4:06 pm

brate 1. jesi li ti cua za agressive stance kod peta??? mozgu
2. evasion je da te 50% masim ali ne znaci da cu te 100% promasiti
3. coldavn za fflare je neke 2 sec i nije mi problem da drzim ceo dan ako ocu jer kosta nekih 80 mane
4. imam i ja faint taman dovoljno da na 2 sekunde mene ne napadas a tu dolazi moj pet
5. brate priznaj da si slabiji ja sam ULTIMETNI POBEDNIK PvP-a
brate imam vise ubistava od besednikovog pvp paladina 70lvl sa crelim tier 6!
6. ja po novom pachu mogu da postavim trep u kombatu i to je instant cast i ti dok si u kombatu ne mozes da deaktiviras i + dok budem postavljao meni nije problem da mi skines helta jer je to malo za mene u odnosu na tvoje helte + mail armor! + ako ukljucim aspekt of monkey koji mi povecava dodge rejting takodje je instant cast!
7. ako vec oces uplati i nabudzi do mog nivoa uzmi tier i videces da cu te dobiti! aj vozdra
Back to top Go down
shoojda
Master Of Deception
Master Of Deception
shoojda

CHARACTER SHEET!

Rogue RULEz Empty
PostSubject: Re: Rogue RULEz   Rogue RULEz I_icon_minitimeSun Apr 13, 2008 2:49 pm

vazi, cim uplatim vidimo se u wowu Smile
Back to top Go down
Jagorchilo
Bravefoot Soldier
Bravefoot Soldier
Jagorchilo

CHARACTER SHEET!

Rogue RULEz Empty
PostSubject: Re: Rogue RULEz   Rogue RULEz I_icon_minitimeSun Apr 13, 2008 5:56 pm

jedva cekam da ti pokazem teoriski a i u praksi! Very Happy
Back to top Go down
[DM] Froggy
The Dark One
The Dark One
[DM] Froggy

Male Number of posts : 176
Alignment : CG
Registration date : 2008-04-06

CHARACTER SHEET!
Rasa: Dwarf
Klasa: Sorcerer
Level: 99

Rogue RULEz Empty
PostSubject: Re: Rogue RULEz   Rogue RULEz I_icon_minitimeSun Apr 13, 2008 7:33 pm

shujdo brate mene bi 10k pvp killova plashilo a ti kako ocjesh Wink
Back to top Go down
https://shadowlands.darkbb.com
Sponsored content

Rogue RULEz Empty
PostSubject: Re: Rogue RULEz   Rogue RULEz I_icon_minitime

Back to top Go down

Rogue RULEz
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-